Lediga jobb

Backendutvecklare

Som utvecklare på Twist and shout får du en viktig roll i vårt arbete med webbplatser och e-handelslösningar. Du kommer bli en nyckelperson i vårt team, delta i strategiska beslut och inte minst vara med och utveckla nya moderna lösningar för webben.

Vem söker vi

Vi söker dig som är erfaren och har bra verktyg i bagaget men samtidigt inte är rädd för att prova nya tekniker. Du är en problemlösare och har en positiv inställning till utmaningar och till arbetet generellt. Det är viktigt att du trivs att arbeta ihop med andra och att vi tillsammans kan forma ett starkt team som stöttar och stärker varandra.

Om arbetet

En stor del av arbetet kommer ägnas åt att bygga lösningar för e-handel. Bland annat kommer vi arbeta med att digitalisera bilaffären tillsammans med Bilbolaget och bygga webblösningar med fokus på e-handel åt nya varumärket Däcka. Däcka är ett ambitiöst projekt som ska lanseras nationellt där en del i vårt uppdrag är att göra det enkelt för användare att välja rätt ur ett sortiment på 400 000 produkter.

Du kommer också få arbeta med uppgifter som vi inte kan förutse idag. Vi befinner oss i en ständig utveckling där det ofta dyker upp nya typer av uppdrag och behov som vi ska hantera. För oss innebär arbetet en konstant kompetensutveckling så din nyfikenhet, ditt driv och din vilja att lära dig nytt och dela med dig av din kunskap kommer vara en viktig förutsättning för att du ska trivas hos oss.  

Din tekniska kompetens

Du ska kunna PHP, MySql och Javascript på en avancerad nivå. Du ska ha erfarenhet av Laravel och bör även ha erfarenhet eller kännedom om Next.js. Docker, Redis, React och ElasticSearch. Du ska ha erfarenhet av att bygga API-er och att integrera data från olika API-er. Ett plus är om du också har erfarenhet av Node.js och Express. 

Övrigt

Vi kommer till viss del kunna anpassa tjänsten till din kompetensnivå så vi är intresserade av både dig som har lång erfarenhet och dig som är relativt ny i branschen. Vårt kontor ligger i Gävle och det är ett stort plus om du kan vara på plats och arbeta men det är inte ett måste.

Om Twist and shout

Twist and shout är en mindre byrå som har funnits sedan 2015. Vi driver främst projekt direkt mot kund men har även samarbeten med andra byråer där vi agerar underleverantör. Nu har vi ett behov av att växa för öka våra möjligheter att hantera fler och större projekt. Vi hoppas att vi hittar dig som vill vara med på den resan. 

Kontakt

Om du tycker det här låter spännande och vill arbeta med oss, hör av dig till work@twistandshout.se.