Om Twist and shout

Twist and shout har sedan 2014 arbetat med innehåll och dess utformning. Vi har vårt kontor i Berggrenska gården i centrala Gävle men vi tar oss an uppdrag i hela landet och ja, gärna hela världen. 

Adress

Kyrkogatan 14, 803 20 Gävle.

info@twistandshout.se

070 529 17 11­

Medarbetare

Robert Månsson

AD/CD/Projektledare

070 529 17 11
robert@twistandshout.se

Cecilia Dixon

Skribent/Kommunikatör


cecilia@twistandshout.se

Anders Linander

Designer/animatör

070 563 24 32
anders@twistandshout.se

Andreas Andersson

Webbutvecklare

0736 48 90 95
andreas@twistandshout.se

Ebba Strömsten

Kommunikatör


ebba@twistandshout.se

Samarbetspartners

Vårt eget team löser de flesta uppdrag vi ställs inför. Men då behov eller tillfälle uppstår tar vi med glädje hjälp av någon av de samarbetspartners vi har inom vårt nätverk. Vårt kontaktnät innefattar specialister inom PR, kommunikation, animation, illustration, retail, 3d och filmproduktion såväl som hantverkskickliga filmarbetare, skribenter och grafiker. 

Vi är en contentbyrå

Innehåll

Vår styrka är att arbeta med innehåll och dess utformning. Vi hjälper våra kunder med alla möjliga sorters projekt, som dokumentärer, företagspresentationer, varumärkesutveckling, reklamannonser, filmer, sociala medier, magasin och webbplatser. Det är varierat och roligt. 

Kommunikation och design

De gemensamma nämnarna i vårt arbete är kommunikation och design. Tillämpningarna är många. Men dessa två hänger alltid ihop. God design bygger på en stark idé och en vilja att kommunicera. Medans kommunikation kan förtydligas, förstärkas och effektiviseras med hjälp av design.

Läs om våra projekt här