Om Twist and shout

Snälla, tillmötesgående, påhittiga och aldrig nöjda

Tro oss, vi blir väldigt glada när någon hör av sig till oss och arbeta hos oss eller anlita oss. Men råkar ni maila oss en sådan där dag då ett sitter med en uppgift som bara inte går att släppa, en sån där dag man känner flow, eller frustration, men bara måste lösa det innan man går vidare till nästa. En sådan dag kan vi vara svåra att få tag på. Och det händer lite då och då.

Det där dagarna kan möjligen vara det vi gillar mest med jobbet. Dagarna då det verkligen jobbas. Typ. Vi gillar jättemycket att träffa nya, att bjuda på fika, sitta och tjata omvärld och idéer, och sådant. Men vi gillar ännu mer att jobba åt er och tillsammans med er. Och det vi gillar allra mest är de där tillfällena där en trixig uppgift får en smart, finurlig lösning eller design som gör er supernöjda.

Vårt team

Robert Månsson

Projektledare / AD / Utvecklare

Anders Linander

Designer / Illustratör / Animatör

Linnea Thorslund

Designer / Animatör

Daniel Helles

Kommunikatör / Projektledare

Christoffer Tivander

Programmerare / Backendutvecklare

Kasper Sperber

Copywriter

FAQ

Hur anlitar vi er?
Enklast är att ta en första kontakt via formuläret på kontakta oss-sidan. Nästa steg är att definiera ett uppdrag. Det kan vi göra på en rad olika vis:
1. Ni ger oss en budget och/eller en målbild. Utifrån det kan vi leverera ett antal förslag på lösningar och tjänster vi kan erbjuda för att nå dit.
2. Ni ger oss en beskrivning/specifikation på vad ni vill ha hjälp med. Vi återkommer med förslag på upplägg och budget.
3. Eller så tar vi det som det kommer !
Om det är första gången vi arbetar tillsammans vill vi på något vis lära känna er bättre. Antingen genom ett första möte eller genom att vi läser på om er och om möjligt det ni ha hjälp med.
Vad kostar det?
Vår ambition är att erbjuda prisvärda premiumlösningar till våra kunder. Vi säljer inte en billig tjänst, så det är viktigt att du som kund tycker det är värt det och att det vi levererar faktiskt gör ordentlig nytta.
Men helst vill vi vända på frågan. Det ska inte “kosta”… Det ska löna sig att anlita oss! Att anlita Twist and shout är en smart investering.