Designstudio, kommunikationsbyrå eller produktionsbolag?

Vi vet inte riktigt vad vi ska kalla oss. En av våra starkaste drivkrafter är att vi tycker om vårt jobb – att ständigt utvecklas, söka kreativa lösningar och att göra våra kunder glada. Det har tagit byrån i olika riktningar och gett oss möjligheten att arbeta med otroligt varierande projekt. Ena dagen konsulterar vi om hur digitala lösningar bygger bättre affärer och den andra producerar vi animerad film. Och den tredje designar vi skyltar och broschyrer och utvecklar webbplatser.

Variationen gör jobbet roligt, lärorikt och spännande. Men även om varje nytt uppdrag innebär en ny utmaning så kan vi dra nytta av vår kompetens och erfarenhet. Och det är där vi vill hamna så ofta som möjligt – projekt där vi kan leverera lösningar av högsta kvalitet samtidigt som de flyttar fram gränserna för vad vi klarar av!

Under åren har vi haft förmånen att arbeta med mängder av intressanta och inspirerande företag och organisationer i en olika branscher, bland dem flera av Sveriges starkaste varumärken.

Vårt team består av trevliga, snälla, kreativa idésprutor med lång erfarenhet inom kommunikation och design.

Robert Månsson

Robert Månsson

AD/Projektledare

070 529 17 11 robert@twistandshout.se

Anders Linander

Anders Linander

Designer/animatör

070 563 24 32 anders@twistandshout.se

Andreas Andersson

Andreas Andersson

Webbutvecklare

0736 48 90 95 andreas@twistandshout.se

Agnes Sabolcsi

Produktionsledare/designer

agnes@twistandshout.se