Webb och digitala kanaler

De flesta tillbringar mycket tid på webb och i digitala kanaler och det är nödvändigt för företag och organisationer att ha en närvaro på webben och i sociala kanaler som Instagram, TikTok, Facebook, LinkedIn och Youtube. Kring webben och de digitala kanalerna finns också några av historiens kraftfullaste annonserings- och kommunikationstjänster. Tjänster som tillfört helt nya aspekter och möjligheter kring kommunikation – en helt ny kommunikationslogik.

En byrå som både kan staka ut riktning som är framtidssäkrad och hantera det operativa

Vi på Twist and shout har arbetat mot digitala kanaler i stort sett sen de kom. Första gången vi experimenterade med e-handel, mediekonvergenser och grafiska gränssnitt på mobiler var redan på 90-talet. Idag arbetar vi med många av de absolut senaste och mest avancerade verktygen för att ta fram lösningar som ska ge effekt åt våra uppdragsgivare. Vi arbetar både med att utveckla strategier och att sätta dem i verket. Vi står för en kombination av spets och bredd och när det behövs spets inom fler områden än vi själva kan leverera har vi samarbete med några av landets främsta.

Exempel på webbprojekt

SPD

SPD

Bilbolaget

Bilbolaget

Ampere media

Ampere Media

Berggrenska gården

NoLe

Om Twist and shout

Twist and shout erbjuder en rad tjänster och lösningar. Har du en ambition att utveckla din verksamhet, kanske ta steget ut på en större marknad eller ta fram en ny tjänst? Då kan ett samarbete med oss väsentligt öka dina chanser att lyckas.

Läs mer om vad Twist and shout kan erbjuda